Melissa Peelen

Een unieke en professionele website laten maken

Verkoop jij diensten en/of producten en wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten? Dan wil je waarschijnlijk een professionele website laten maken. Heb je al een website? Ik help jou hier veel meer uit te halen!

Herken jij dit?

download de brochure

Wil je alle informatie over het laten bouwen van een WordPress website nog eens rustig nalezen? Download dan de brochure. 

Hoe prettig zou het zijn als:

Wil jij dit ook? Dan is het tijd om een professionele website te laten maken! Met het juiste webdesign laat jij zien waar je voor staat en spreek je jouw ideale doelgroep aan. Geniet van een snelle, gebruiksvriendelijke én betrouwbare WordPress website die volledig bij jou, je onderneming en doelen past.

Een WordPress website laten maken

Hoewel er verschillende CMS-systemen zijn, is WordPress het systeem waarmee ik werk. WordPress kent namelijk veel voordelen!

 

WordPress is gratis en maakt een responsive design gemakkelijk

WordPress biedt de mogelijkheden en vrijheid om alles te bouwen wat je maar in gedachten hebt

Met codes en talloze plug-ins kan je de website volledig opmaken naar wens

De WordPress site wordt opgeleverd met een gebruiksvriendelijke interface (CMS-systeem)

WordPress is SEO-vriendelijk (goed voor de vindbaarheid in de zoekmachines)

WordPress is zeer veilig én vertrouwd

Je kan in WordPress zonder technische skills content publiceren, je website onderhouden of pagina’s bewerken

Een website of webshop laten maken: hoe werkt dat?

Wil jij een website of webshop laten maken? Dan is het handig zelf al het een en ander voor te bereiden voordat ik aan de slag ga. Hieronder zie je hoe het ontwikkelen in zijn werk gaat. 

Je start met het registreren van je domeinnaam en kiest een passend hostingpakket. Onderschat de hosting niet, de schijfruimte die je afsluit heeft namelijk veel invloed op de snelheid. Kom je er niet uit? Je kan door mij je hosting laten afsluiten. Wil je meer informatie of hulp bij het afsluiten van een passende hosting, neem dan gerust contact op.

Tijd om te brainstormen! Om deze sessie voor te bereiden ontvang je eerst een vragenlijst. Tijdens de (online) strategiesessie bepalen we samen hoe de website eruit moet komen te zien. Wat is het doel van de website? Over welke functies moet deze beschikken en hoe komt het design eruit te zien? We bespreken wie je ideale doelgroep is, welke kleuren naar voren moeten komen, wat de tone-of-voice is en op welke manier je de waarde van jouw onderneming naar de markt vertaalt.

Start alvast met het verzamelen van content. Maak passende foto’s, schrijf (SEO-proof) teksten of schakel de hulp in van professionals. Is alle content verzameld? Dan stuur je dit naar mij. 

Is het design goedgekeurd? Dan kan het maken van de website beginnen! Het bouwen kost gemiddeld 4 weken tijd.

De website is klaar en tijdens een afrondend gesprek zetten we de puntjes op de i. Wil je weten hoe je de WordPress website zelf onderhoudt en aanpast? Tegen een kleine meerprijs leg ik tijdens een persoonlijke online training alles tot in detail uit. 

download de brochure

Wil je alle informatie over het laten bouwen van een WordPress website nog eens rustig nalezen? Download dan de brochure. 

Maartje | De Reizende Masseur
Maartje | De Reizende MasseurWebsite op maat
Lees verder
"Ik had alle vrijheid om aan te geven hoe ik wilde dat het eruit kwam te zien. Op alle vlakken (denk aan beeld, tekst, indeling, opbouw etc). Zodat het een website werd, dat past bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. En Melissa schroomde niet om haar mening te delen als ze iets anders had gedaan of als ze andere ideeën had die misschien nog beter waren. En dát vind ik waardevol! Melissa is geduldig, neemt dus ook eigen initiatief, werkt snel (ik kon het soms niet bijhouden) en heeft feeling voor hoe je website eruit moet komen te zien."
Marit | The Brow Club
Marit | The Brow ClubWebsite op maat
Lees verder
"Ik ben súper blij met de huisstijl en website die melissa voor mij heeft gemaakt! Ik ben nogal precies maar ik heb echt maar weinig feedback te hoeven geven. Ze luistert goed naar je wensen én maakt deze waar!"
Vera | Venus & Aphrodite
Vera | Venus & Aphrodite Website op maat
Lees verder
"Graag wilde ik een webshop die mijn label versterkt. Melissa heeft zich goed verdiept in de indentiteit van het merk en hier een custom design voor gemaakt. De website is super mooi vorm gegeven en hierbij heel gebruiksvriendelijk gebleven. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking was een feestje."
Andjalie | Massagepraktijk
Andjalie | MassagepraktijkWebsite op maat
Lees verder
"Melissa is een capabele en betrouwbare websitebouwer. Ze luistert naar je wensen en van daaruit bouwt ze een kwaliteitsvolle en mooi website. Dank Melissa voor het creëren van mijn mooie website."
Previous
Next

Prijzen en mogelijkheden

Iedere onderneming en ondernemer heeft andere doelen. Daarom is een website laten maken maatwerk. De prijs is afhankelijk van de wensen en doelen van de ondernemer. Bekijk hieronder de pakketten inclusief vanaf-prijzen en de mogelijkheden.

Website op maat

Laat een website ontwikkelen om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Met het juiste webdesign laat jij zien waar je voor staat en spreek je jouw ideale doelgroep aan. Ga voor van een gebruiksvriendelijke én betrouwbare website.
895,- Vanaf
 • Wordpress installatie
 • UX based website ontwerp
 • Volledig responsive website
 • Technische seo instellingen
 • 1 jaar gratis Elementor licentie
 • Optioneel: persoonlijke uitleg gebruik CMS
  meerprijs van € 65,-

Onderhoud & support

Een website is constant in beweging. Om je website veilig, snel en goedwerkend te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Kan je support gebruiken of wil je je jouw website laten onderhouden? Ik help je graag!
25
-
Vanaf
 • Regulier onderhoud
 • 24 uur monitoring website
 • Website support
 • Hosting en verhuizing

Een WooCommerce webshop

Wil jij een volledig responsive webshop laten maken die beschikt over een uniek design? En dat de WordPress webshop professionaliteit en vertrouwen uitstraalt? Ik help je graag! Ik bouw een unieke webshop op maat die gebruiksvriendelijk en snel is én voldoet aan de laatste (technische) standaarden en trends. Via een brainstormsessie vertaal ik jouw wensen naar een persoonlijk en pakkend design en ik leg je uit hoe je zelf aanpassingen kan doorvoeren en producten kan toevoegen.

Klaar voor jouw nieuwe website?

Vraag hier een offerte aan.

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.