Melissa Peelen

WordPress website onderhoud en support

Jouw onderneming is onwijs belangrijk. Wil je de online zichtbaarheid, het bereik en je verkopen stimuleren? En wil jij dat hackers geen kans van slagen hebben? Dan ontkom je niet aan onderhoud. Website onderhoud is het regelmatig controleren en updaten van je website. Heb je een site laten maken in WordPress en wil je dat deze gebruiksvriendelijk, veilig, snel én efficiënt blijft? Dan is het essentieel om deze te onderhouden. Zorg dat jouw website relevant, up-to-date en veilig blijft!

Kan jij wel wat hulp gebruiken met websitebeheer, back-ups maken en updates uitvoeren? Of heb jij ondersteuning nodig bij het onderhouden van een webshop, voorraadbeheer en/of e-learning?

Website support

Heb je jouw website door mij laten maken? Dan kan ik je uitleggen hoe je deze zelf onderhoudt. Toch kan het zijn dat je op een gegeven moment ergens tegenaan loopt waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Kies in dit geval niet voor maandelijks onderhoud, maar voor website support. Heb je mijn hulp nodig? Dan kan je losse taken aan mij uitbesteden. Neem een los uur of een regulier support af en ik zorg ervoor dat gewenste aanpassingen snel worden doorgevoerd. 

Informatie aanvraag

Wil je alle informatie over het laten onderhouden van een WordPress website eens rustig nalezen? Vraag dan hier aanvullende informatie aan.

Wanneer weet je dat onderhoud nodig is? 


Ga je niet mee met de ontwikkelingen in de online wereld, dan veroudert een website snel. Onderhoud, rekening houden met het design en de techniek is dan ook essentieel. Herken jij je in onderstaande punten? Dan is jouw website aan een onderhoudsbeurt toe. 

Wat doe ik bij het onderhouden van de website?


Geef je het onderhouden van een website of webshop uit handen, dan is het natuurlijk wel fijn om te weten wat er allemaal gebeurt.

Bij het maandelijkse onderhoud maak ik gebruik van pro-plugins om de website of webshop te beveiligen, verzorg ik 24-uurs monitoring, verbeter ik de performances en worden er externe back-ups gemaakt. Laat je maandelijks het onderhoud uitvoeren, dan zijn al deze licenties bij de prijs inbegrepen.

Je ontvangt iedere maand een reminder wanneer het onderhoud gepland staat. Zodat je vooraf weet waaraan je jouw maandelijks ticket kunt besteden!

Tijdens het onderhoud worden updates uitgevoerd van plug-ins, thema’s en WordPress zelf. De cache wordt opgeschoond en er wordt een beveiligingscontrole uitgevoerd.

Na de onderhoudsbeurt ontvang je een mail met een rapportage en indien van toepassing advies voor optimalisatie.

Informatie aanvraag

Wil je alle informatie over het laten onderhouden van een WordPress website eens rustig nalezen? Vraag dan hier aanvullende informatie aan.

Prijzen en mogelijkheden

Website support

Heb je mijn hulp nodig? Dan kan je losse taken aan mij uitbesteden. Neem een los uur af en ik zorg ervoor dat gewenste aanpassingen snel worden doorgevoerd.
60,- per uur
 • Terugkerend website support
 • Minimale afname van 1 uur
 • Achteraf gefactureerd

Maandelijks onderhoud

Om je website up-to-date, veilig en responsive te houden heeft deze onderhoud nodig. Wil jij jouw website laten onderhouden? Ik help je graag! 

27,50 per maand
 • Externe back-up
 • Update thema & plugins
 • 24 uurs monitoring
 • 1 ticket online support per maand inbegrepen
 • Optioneel: hosting overstapservice

Strippenkaart

Heb je wat vaker hulp nodig en wil je besparen op mijn uurtarief? Dan is een strippenkaart iets voor jou!
110,- Al vanaf
 • Terugkerend website support
 • Afname vanaf 30 minuten (1 strip)
 • 6 maanden geldig

Klaar voor website onderhoud?

Vraag hier het hier aan.

Vraag jouw kant-en-klaar website nu aan!

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.