Melissa Peelen

Een unieke en professionele website laten maken

Verkoop jij diensten en/of producten en wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten? Dan wil je waarschijnlijk een professionele website laten maken. Heb je al een website? Ik help jou hier veel meer uit te halen!

Herken jij dit?

download de brochure

Wil je alle informatie over het laten bouwen van een WordPress website nog eens rustig nalezen? Download dan de brochure. 

Hoe prettig zou het zijn als:

Wil jij dit ook? Dan is het tijd om een professionele website te laten maken! Met het juiste webdesign laat jij zien waar je voor staat en spreek je jouw ideale doelgroep aan. Geniet van een snelle, gebruiksvriendelijke én betrouwbare WordPress website die volledig bij jou, je onderneming en doelen past.

Een WordPress website laten maken

Hoewel er verschillende CMS-systemen zijn, is WordPress het systeem waarmee ik werk. WordPress kent namelijk veel voordelen!

 

WordPress is gratis en maakt een responsive design gemakkelijk

WordPress biedt de mogelijkheden en vrijheid om alles te bouwen wat je maar in gedachten hebt

Met codes en talloze plug-ins kan je de website volledig opmaken naar wens

De WordPress site wordt opgeleverd met een gebruiksvriendelijke interface (CMS-systeem)

WordPress is SEO-vriendelijk (goed voor de vindbaarheid in de zoekmachines)

WordPress is zeer veilig én vertrouwd

Je kan in WordPress zonder technische skills content publiceren, je website onderhouden of pagina’s bewerken

Een website of webshop laten maken: hoe werkt dat?

Wil jij een website of webshop laten maken? Dan is het handig zelf al het een en ander voor te bereiden voordat ik aan de slag ga. Hieronder zie je hoe het ontwikkelen in zijn werk gaat. 

Je start met het registreren van je domeinnaam en kiest een passend hostingpakket. Onderschat de hosting niet, de schijfruimte die je afsluit heeft namelijk veel invloed op de snelheid. Kom je er niet uit? Je kan door mij je hosting laten afsluiten. Wil je meer informatie of hulp bij het afsluiten van een passende hosting, neem dan gerust contact op.

Tijd om te brainstormen! Om deze sessie voor te bereiden ontvang je eerst een vragenlijst. Tijdens de (online) strategiesessie bepalen we samen hoe de website eruit moet komen te zien. Wat is het doel van de website? Over welke functies moet deze beschikken en hoe komt het design eruit te zien? Weet je nog niet wie je ideale doelgroep is, welke kleuren naar voren moeten komen, wat de tone-of-voice is en op welke manier je de waarde van jouw onderneming naar de markt vertaalt? Dan is het verstandig om eerst jouw merkidentiteit te laten bepalen. 

Weet je wat jouw website moet uitstralen? Start alvast met het verzamelen van content. Maak passende foto’s, schrijf (SEO-proof) teksten of schakel de hulp in van professionals. Is alle content verzameld? Dan stuur je dit naar mij. Is het design goedgekeurd? Dan kan het maken van de website beginnen! Het bouwen neemt gemiddeld 4 tot 6 weken in beslag.

De website is klaar en tijdens een afrondend Zoomgesprek zetten we de puntjes op de i. Wil je weten hoe je de WordPress website zelf onderhoudt en aanpast? Tegen een kleine meerprijs leg ik tijdens een persoonlijke online training alles tot in detail uit. download de brochure

Wil je alle informatie over het laten bouwen van een WordPress website nog eens rustig nalezen? Download dan de brochure. 

Prijzen en mogelijkheden

Iedere onderneming en ondernemer heeft andere doelen. Daarom is een website laten maken maatwerk. De prijs is afhankelijk van de wensen en doelen van de ondernemer. Bekijk hieronder de pakketten inclusief vanaf-prijzen en de mogelijkheden.

Website op maat

Laat een website ontwikkelen om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Met het juiste webdesign laat jij zien waar je voor staat en spreek je jouw ideale doelgroep aan. Ga voor van een gebruiksvriendelijke én betrouwbare website.
995
-
Vanaf
 • Wordpress installatie
 • Volledig responsive website
 • Technische seo instellingen
 • Gebruiksvriendelijke builder Elementor
 • 1 jaar gratis Elementor licentie
 • Optioneel: persoonlijke uitleg gebruik CMS
  meerprijs van € 65,-

Webshop op maat

Laat een webshop ontwikkelen om jouw online verkopen te beginnen of vergroten. Met het juiste webdesign verkoop je binnen 'no-time' jouw producten online
1.225 Vanaf
 • Wordpress installatie
 • Volledig responsive webshop
 • Tot 10 producten in de shop
 • Technische seo instellingen
 • Gebruiksvriendelijke builder Elementor
 • 1 jaar gratis Elementor licentie
 • Optioneel: persoonlijke uitleg gebruik CMS
  meerprijs van € 65,-

Onderhoud & support

Een website is constant in beweging. Om je website veilig, snel en goedwerkend te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Kan je support gebruiken of wil je je jouw website laten onderhouden? Ik help je graag!
25
-
Vanaf
 • Regulier onderhoud
 • Website support
 • Hosting en verhuizing

Een WooCommerce webshop

Wil jij een volledig responsive webshop laten maken die beschikt over een uniek design? En dat de WordPress webshop professionaliteit en vertrouwen uitstraalt? Ik help je graag! Ik bouw een unieke webshop op maat die gebruiksvriendelijk en snel is én voldoet aan de laatste (technische) standaarden en trends. Via een brainstormsessie vertaal ik jouw wensen naar een persoonlijk en pakkend design en ik leg je uit hoe je zelf aanpassingen kan doorvoeren en producten kan toevoegen.

Klaar voor jouw nieuwe website?

Vraag hier een offerte aan.

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.