Melissa Peelen

Kant-en-klare webshop: Jewel Haven

Ben je klaar om je online winkel te starten zonder gedoe? Dan is de webshop Jewel Haven perfect voor jou!

Jewel Haven is een compleet kant-en-klare webshopoplossing speciaal ontworpen voor ondernemers die dromen van een eigen webshop. Met deze gebruiksvriendelijke en stijlvolle webshop zet je binnen no-time je eigen merk op de kaart.

Wat biedt deze webshop jou:

Deze kant-en-klare webshop is speciaal ontworpen voor startende of groeiende ondernemers, high-end producten en webshop eigenaren.

Verder biedt deze webshop:

Professioneel design: Deze webshop is ontworpen met oog voor detail en stijl. Elke pagina is modern, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

Eenvoudig beheer: Je hoeft geen tech-expert te zijn. De webshop is gebouwd in WordPress met Elementor en Woocommerce. Dit maakt het eenvoudig om producten toe te voegen, bestellingen te beheren en je klantenbestand bij te houden.

Mobielvriendelijk: De webshop is volledig responsief, wat betekent dat je klanten moeiteloos kunnen winkelen vanaf hun smartphone, tablet of desktop.

Veilige betalingen: Ingebouwde veilige en betrouwbare betalingsopties zoals iDEAL, creditcard, PayPal en meer. Je klanten kunnen zorgeloos winkelen.

Snel online: Heb je jouw producten en teksten paraat? Dan kun je binnen een week jouw webshop starten! 

Persoonlijk begeleiding: Ik help je op weg met een online training hoe je jouw webshop kunt bewerken. Daarnaast kun je 3 maanden lang gebruik maken van online support.

Een kant-en-klare webshop voor een vaste lage prijs

Een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en professionele webshop voor een vaste lage prijs. Iedere kant-en-klare webshop is helemaal aan te passen zodat hij bij jouw onderneming past.

€ 475,-
excl. btw

Let op; de prijs is exclusief domeinregistratie en hosting. Informeer naar de mogelijkheden. 

Binnen een week jouw webshop online!

Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw succesvolle online onderneming. Kies voor een kant-en-klare webshop en profiteer van alle voordelen die wij te bieden hebben. 

Ben je benieuwd hoe het is zijn werk gaat? Of wil je de FAQ nog eens nalezen? Bekijk dan de algemene pagina over kant-en-klare websites. 

Vraag jouw kant-en-klaar website nu aan!

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.