Melissa Peelen

Een professionele website zonder grote investering!

Dat kan met een kant-en-klare website! Deze demo website kun je eenvoudig aanpassen voor jouw onderneming. Zo hou je zelf de touwtjes in handen en ben je niet afhankelijk van een webdesigner.

Verander de kleuren en lettertypes in jouw huisstijl, voeg je eigen teksten & afbeeldingen toe en voilà: jouw professionele website is klaar voor gebruik! 

Kant-en-klare website vs WordPress templates

Misschien heb jij al uren gewerkt aan een aangekocht template via WordPress, of ben je al eens aan de slag gegaan met een sitebuilder maar lukte het je niet om een mooi visueel resultaat te behalen. Een webdesigner is een goede uitkomst, maar kan vooral voor beginnende ondernemers een te grote investering zijn. Met deze kant-en-klare websites heb je een professionele website zonder grote investering.

Kies je voor deze website? Dan staan alle pagina’s al voor je klaar! Het is dus een kant-en-klare website, ideaal voor startende of groeiende ondernemers. Je hoeft hem alleen nog aan te passen naar jouw eigen huisstijl.

Ideaal, zo leer je ook gelijk hoe je later zelf jouw pagina’s kunt aanpassen.

WordPress Template
Kant-en-klare website

stap 1: kies een website

stap 2: plan de overdracht

stap 3: start direct!

Previous
Next

Kant-en-klare website

Ga voor van een gebruiksvriendelijke én betrouwbare website. De website is uniek ontworpen en aan te passen naar jouw onderneming.
390,-
  • Wordpress installatie
  • Volledig responsive website
  • Gebruiksvriendelijke builder Elementor
  • Bevat standaard de pagina's: Home, Diensten, Over, Blog, Contact, 404, Algemene Voorwaarden, Privacy Policy
  • Gemakkelijk aan te passen met jouw eigen foto's, teksten en kleuren
  • Optioneel: persoonlijke training voor een
    meerprijs van € 65,-

lage investering

snel online

voor alle apparaten

Aan de slag met jouw website

Na aankoop van de website ontvang je een aantal mails die jou begeleiden bij het invullen van jouw perfecte website. Ook help ik je met de verhuizing van de website, om jou een vliegende start te geven.

Daarna kun je zelf aan de slag met de inhoud van de website. Om je op weg te helpen ontvang je een handleiding die jou helpt met de belangrijkste functies in WordPress en Elementor. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd een persoonlijke online training plannen voor € 65,-!

vraag jouw website nu aan!

Ben jij een startende ZZP-er, coach of andere dienstverlener? Wil je jouw verhaal online overbrengen op je doelgroep of ben je op zoek naar een online visitekaartje? Dan zijn deze demo websites perfect voor jou!

FAQ

Lees de hier de meest gestelde vragen.

De overdracht wordt binnen een week  gepland. Hierna kun jij aan de slag met de het aanpassen van de website. Het is aan te raden om voorafgaand alvast de website teksten en afbeeldingen te verzamelen, zodat je na aanschaf direct kunt beginnen.

Jazeker. Je kunt pagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. In de meegeleverde handleiding leg ik jou uit hoe dit werkt.

Als je er niet uit komt kun je altijd mijn hulp inschakelen. Stuur me gerust een mail of bel! Ik kijk graag met je mee. Bekijk deze pagina voor de actuele support tarieven.

Dat kan! De websites zijn gebruiksvriendelijk opgebouwd binnen WordPress. Na de overdracht is de website volledig in jouw beheer en kun je eventueel andere plug-ins toevoegen.

Wil je aan de slag met een kant-en-klare website? Vraag hem dan direct aan en start met het personaliseren van jouw website! 

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.