Melissa Peelen

Kant-en-klare website: snel en voordelig!

Iedere ondernemer heeft een professionele website nodig. Heb je al uren verspild aan het bouwen of aanpassen van een website? En is een webdesigner inschakelen voor jou als (beginnende) ondernemer niet haalbaar door de grote investering? Dan is een kant-en-klare website de perfecte oplossing! 

Een professionele website hoeft niet lastig te zijn

Als ondernemer komt er veel op je af, waaronder veel kosten. Het is daarom belangrijk om te overwegen waarin je investeert. Een op maat gemaakte website is absoluut het investeren waard, maar niet iedereen heeft hier budget voor.  

Is een webdesigner inschakelen op dit moment niet haalbaar en is zelf een professionele website bouwen te ingewikkeld? Maar wil jij wel een passende website, als ondernemer gevonden worden én professionaliteit uitstralen? Dan is een kant-en-klare website ideaal voor jou. Een website die eenvoudig volledig te personaliseren is en daardoor perfect past bij jouw onderneming.

kant-en-klare
wordpress website

persoonlijke online training

onafhankelijk van een webbouwer

met elementor handleiding

WordPress templates vs. kant-en-klare websites

Een WordPress template kan voor ervaren bouwers een uitkomst zijn, maar vaak is het lastig om er zelf voor te zorgen dat deze perfect aansluit op jouw wensen. Er zit veel meer werk in dan je van tevoren denkt en er komen altijd onverwachte werkzaamheden en kosten bij kijken. Bij een kant-en-klare website is dit niet het geval. Ik heb al een volledige, gebruiksvriendelijke en professionele website voor je gemaakt; jij hoeft hem alleen nog maar aan te passen naar jouw huisstijl.

Je kiest de kant-en-klare website die het beste bij jou, je onderneming en doelgroep past, waarna je zelf eenvoudig de kleuren, lettertypes, afbeeldingen en teksten wijzigt. Hij is vervolgens direct klaar voor gebruik. 

Een kant-en-klare website voor een vaste lage prijs

Ben jij het ook zo zat om van alles zelf te proberen als het aankomt op een website bouwen? Dan is dit hét moment om een kant-en-klare website te kopen. Je krijgt een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en professionele website voor een vaste lage prijs. Iedere kant-en-klare website is helemaal aan te passen zodat hij bij jouw onderneming past.
390,-
  • Je krijgt hiervoor:
  • Een kant-en-klare WordPress website;
  • Een volledig responsive webdesign;
  • 1 jaar gratis Elementor Pro licentie;
  • Verschillende pagina’s (home, diensten, over, blog, contact, 404, algemene voorwaarden en privacy policy);
  • Een persoonlijke training t.w.v. €65,- en een handleiding om alles nog eens terug te lezen.

Bekijk de kant-en-klare websites

Om de kant-en-klare website zo goed mogelijk op jouw bedrijf aan te laten sluiten, heb ik verschillende kant-en-klare WordPress websites voor je ontworpen. Of je nu een persoonlijke blog hebt, een startende ondernemer bent of al een tijdje in de zakelijke dienstverlening zit: er is altijd een variant die bij jou past. Start je een webshop? Kies dan voor een kant-en-klare WordPress webshop (coming soon).

Website 1

Demo website voor coaches, startende ondernemers, dienstenaanbod, bloggen, storytelling.

Website 2

Demo website voor de zakelijke dienstverlening, startende of groeiende ondernemers, consultancy, software aanbod.

Aan de slag met jouw kant-en-klare website

Heb je de kant-en-klare WordPress website of webshop gekozen die het beste bij jou en je bedrijf past? Dan is het tijd om hier op je gemak mee aan de slag te gaan. Na aankoop van jouw kant-en-klare website begeleid ik jou bij het invullen van jouw perfecte website. Ik help je met de verhuizing van je website en je krijgt een gratis online training t.w.v. €65,- zodat jij weet hoe je te werk moet gaan. Er wordt ook een handleiding meegeleverd over het gebruik van WordPress en Elementor zodat je alles rustig kan nalezen. 

“Leer vanaf het begin omgaan met jouw website!”

Doordat je vanaf het begin aan de slag gaat leer je direct de basis van jouw website. Zo word je onafhankelijk van een webdesigner en houd je alle touwtjes in handen. 

Kom je er toch niet helemaal uit of wil je het jezelf nóg gemakkelijker maken door de invulling van de website uit handen te geven? Ook dat kan! Voor een meerprijs besteed je het personaliseren uit. Jij stuurt jouw kleuren, lettertypes, foto’s en teksten en ik pas alles voor je aan. 

Wie ben ik?

Ik ben Melissa. Ik ontwerp, bouw en onderhoud websites in WordPress voor verschillende ondernemers. Voor startende ondernemers die nét beginnen, maar ook help ik grotere ondernemers met bijvoorbeeld het uitbreiden of doorontwikkelen van hun website. Dit doe ik onder andere met de Elementor builder zodat jij achteraf zelf gemakkelijk de website up-to-date kan houden.

Het leukste aan mijn werk vind ik het meedenken over het design, om dit vervolgens technisch tot leven te brengen. Ik ben toegankelijk voor al jouw vragen en help je van A tot Z met het creëren van jouw toffe en unieke kant-en-klare website! Twijfel je of een kant-en-klare website laten maken iets voor jou is? Of wil je graag eerst kennismaken? Plan dan geheel vrijblijvend een Zoom meeting in. 

Je eigen website ontwerpen? Vraag de kant-en-klare website nu aan!

De kant-en-klare website is voor jou geschikt als je:

Een kant-en-klare website is niet geschikt voor jou als je:

Mayke | Mooi Jewels
Mayke | Mooi JewelsKant en Klare website
Lees verder
"Ik heb een kant en klare website bij Melissa gekocht. Deze heb ik zelf helemaal aangepast naar mijn stijl, met behulp van Melissa. Zo blij mee!"
Pauline | Katoen & Suiker
Pauline | Katoen & SuikerKant en Klare website
Lees verder
"Ik ben erg tevreden met de kant-en-klare website die ik bij Melissa heb gekocht. Ik wilde een mooie website met een makkelijk hanteerbare webshop. Melissa adviseerde de kant-en-klare website zodat ik zelf mijn eigen stijl kon integreren. Zij bouwde hierin de webshop met de gestelde eisen. Ik kon na oplevering bij haar terecht voor vragen waarmee zij mij vervolgens goed heeft geholpen. De kant-en-klare website is zeker een aanrader als je het helemaal naar je eigen wensen wil inrichten.”
Previous
Next

FAQ

Lees de hier de meest gestelde vragen.

De hosting van de website is niet inbegrepen. Neem contact op met jouw hostingprovider voor meer informatie over de prijzen of besteed de hosting uit aan HostBoss. Deze jaarlijkse kosten zijn €66,-. 

Je maakt een jaar lang gratis gebruik van Elementor Pro. Na een jaar kan je ervoor kiezen om zelf een licentie aan te schaffen via Elementor.nl óf om je website onderhoud uit te besteden. Bij maandelijks onderhoud zijn de kosten van de licenties inbegrepen. 

De overdracht wordt binnen 5 werkdagen gepland. Hierna kan jij aan de slag met het aanpassen van de website. Het is aan te raden om voorafgaand alvast de teksten en afbeeldingen te verzamelen, zodat je direct na het kopen van de kant-en-klare WordPress webshop of website kan beginnen.

Ja dat kan. Je kan pagina’s eenvoudig kopiëren of opnieuw aanmaken. In de meegeleverde handleiding leg ik stap voor stap uit hoe dit werkt. Als je er niet uit komt kun je altijd mijn hulp inschakelen. Stuur me gerust een mail of bel! Ik kijk graag met je mee. Bekijk deze pagina voor de actuele support tarieven.

Als je er niet uitkomt kan je altijd mijn hulp inschakelen. Stuur me gerust een mail of bel! Ik kijk graag met je mee. Bekijk deze pagina voor meer informatie over website support.

Ja dat kan. De kant-en-klare websites en webshops zijn gebruiksvriendelijk opgebouwd binnen WordPress. Na de overdracht is de website volledig in jouw beheer en kun je eventueel plug-ins en functionaliteiten toevoegen.

Wil je dit er direct bij bestellen? Neem dan contact op over de mogelijkheden

Nee dat is niet nodig. Doordat je gebruik maakt van de visual builder Elementor heb je geen kennis van codetaal nodig om met de website aan de slag te gaan.

Het design is gebaseerd op de meest voorkomende en belangrijke elementen voor een website en zijn geoptimaliseerd voor conversie. Om een website uniek te maken adviseer ik om je eigen branding toe te passen. Daarnaast kan je de elementen binnen de website geheel naar eigen smaak ‘slepen’. 

Al deze onderdelen worden besproken tijdens de online training.

Na aankoop zit er geen garantie op. Dit komt doordat de websites direct aan te passen zijn door de koper. Lees voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Vraag jouw kant-en-klaar website nu aan!

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.