Melissa Peelen

Diensten

Online zichtbaar zijn doe je met een professionele website, een herkenbare branding en het up-to-date houden van de website. Hieronder lees je welke diensten ik aanbied om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Online zichtbaarheid vergroten?


Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om klanten te werven. Helaas weet ik ook hoe lastig het kan zijn. Om ontdekt, herkend én vertrouwd te worden door jouw ideale doelgroep, is het belangrijk om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Ben jij namelijk online niet zichtbaar? Dan loop je klanten en daarmee inkomsten mis. Je online zichtbaarheid vergroten en daarmee je onderneming laten groeien, vergt veel tijd, energie en kennis. Ik help jou daarom graag met het maken van een website, het neerzetten van een krachtige branding en het onderhouden van de website.

Ben je nog op zoek naar de juiste invulling voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Branding

Communiceren met jouw doelgroep wordt een eitje zodra jij je huisstijl op orde hebt! Je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wil uitstralen. Met een passende branding onderscheidt jouw onderneming zich van die van de concurrent. Ik help jou met het neerzetten van een krachtige en professionele branding.


Webdesign

Om online zichtbaar te zijn is het hebben van een professionele website of webshop een must. Jouw ideale doelgroep moet informatie over jou, je bedrijf en jouw producten en/of diensten kunnen vinden. Laat jij een professionele website maken? Dan is het belangrijk dat deze volledig bij jou en je doelgroep past. Een website moet gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn, maar ook vormgegeven volgens de laatste standaarden en trends. Ik maak graag een professionele website voor jouw onderneming!


Onderhoud & support

Een snelle, veilige en converterende website heeft regelmatig onderhoud nodig. De website moet relevant en up-to-date blijven. Je kan zelf je website onderhouden, maar ik neem het onderhoud ook graag uit handen. Zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken en jouw website snel, veilig en converterend blijft. 


Bouwen op expertise

Met alleen een branding en een professionele website ben je er tegenwoordig niet. Een website bestaat uit diverse onderdelen. Denk aan het design, professionele foto’s, illustraties, SEO-geoptimaliseerde teksten en online marketing. Al deze onderdelen zijn essentieel voor het starten en laten groeien van je onderneming.

Door de juiste experts in te zetten creëer je een website die op alle fronten voldoet aan de wensen en doelen van je onderneming. Daarom werk ik op verzoek samen met verschillende professionals. 

Hosting & domeinregistratie

Kim & Tim - HostBoss

Tim & Kim zijn gedreven technische ondernemers die vanuit ervaring in webdevelopment zijn gestart met serverbeheer. Ze bieden een totaalpakket aan domein, hosting & e-mail.

Fotografie

Reggy van Liempd - Fotografie

Unieke en persoonlijke foto’s zijn onwijs belangrijk voor de (personal) branding van jouw onderneming. Reggy zorgt ervoor dat jouw onderneming in beeld wordt gebracht en levert de foto’s geoptimaliseerd voor jouw online doelen.

Copywriting & SEO


Maike Oosterveld – Het TekstveldMaike is een enthousiaste copywriter, gespecialiseerd in het schrijven van SEO-proof webteksten en blogs. Ook neemt zij webshop optimalisatie uit handen.

Web Analyses

Valerie van Niekerk - Web Wetenschap

Je website is live, nu is het tijd om te monitoren hoe het gaat. Valerie helpt je met alles omtrent Google Analytics en optimilisatie op basis van data en een persoonlijk dashboard.

Online advertising

Iris Pijnenburg - Nievoo Marketing

Nievoo Marketing is de perfecte partij op het gebied van online marketing en advertising. Krijg dankzij online advertising meer interactie met klanten op jouw website en vergoot je vindbaarheid.

Waarom kiezen voor MP Marketing & Branding

Het is voor (startende) ondernemers een grote stap om een branding en professionele website te laten maken. Ik begrijp natuurlijk dat je niet zomaar een willekeurige partij inschakelt. Kies je voor mij? Dan kies je voor persoonlijk contact en ruime ervaring in online marketing, branding en webdesign. Ik ontwerp een website die gebruiksvriendelijk is voor zowel jou als je online bezoeker. Daarnaast bied ik persoonlijke begeleiding zodat je zelf met de website aan de slag kan gaan.

Heb je professionele foto’s of teksten nodig? Of wil je starten met online advertising? Ik werk samen met professionals zodat het volledige proces van A tot Z uit handen kan worden genomen.

Professionele website laten maken? Anderen gingen jou al voor! Lees hieronder een aantal reviews.

Maartje | De Reizende Masseur
Maartje | De Reizende MasseurWebdesign
Lees verder
"Ik had alle vrijheid om aan te geven hoe ik wilde dat het eruit kwam te zien. Op alle vlakken (denk aan beeld, tekst, indeling, opbouw etc). Zodat het een website werd, dat past bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. En Melissa schroomde niet om haar mening te delen als ze iets anders had gedaan of als ze andere ideeën had die misschien nog beter waren. En dát vind ik waardevol! Melissa is geduldig, neemt dus ook eigen initiatief, werkt snel (ik kon het soms niet bijhouden) en heeft feeling voor hoe je website eruit moet komen te zien."
Marit | The Brow Club
Marit | The Brow ClubHuisstijl, logo & webdesign
Lees verder
"Ik ben súper blij met de huisstijl en website die melissa voor mij heeft gemaakt! Ik ben nogal precies maar ik heb echt maar weinig feedback te hoeven geven. Ze luistert goed naar je wensen én maakt deze waar!"
Marije | MSpirit
Marije | MSpiritOnderhoud & support
Lees verder
"Ik heb onwijs veel geluk gehad dat Melissa op mijn pad kwam. Wat een leuke, lieve en spontane vrouw die ook nog eens verstand heeft van wat ze doet. Ze heeft mijn webshop gemaakt (https://mspirit.nl/product/workshop-ontstressen/ ) en die ziet er superstrak uit. Fijne samenwerking en nog een leuke verrassing toen m’n webshop live was."
Kyra & Caresse | Survival Dutch
Kyra & Caresse | Survival DutchWebdesign
Lees verder
"Ontzettend blij met onze nieuwe website, inclusief webshop! Wij hadden dit zelf nooit kunnen realiseren. Bedankt voor de fijne communicatie en duidelijke uitleg, Melissa."
Previous
Next

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.