Melissa Peelen

Diensten

Online zichtbaar zijn doe je met een professionele website en het up-to-date houden van de website. Hieronder lees je welke diensten ik aanbied om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Online zichtbaarheid vergroten?


Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om klanten te werven. Ook weet ik hoe lastig het kan zijn. Om ontdekt, herkend én vertrouwd te worden door jouw ideale doelgroep, is het belangrijk om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Ben jij namelijk online niet zichtbaar? Dan loop je klanten en daarmee inkomsten mis. Je online zichtbaarheid vergroten en daarmee je onderneming laten groeien, vergt veel tijd, energie en kennis. Ik help jou daarom graag met het maken van een website die jouw merk écht vertegenwoordigd.

Ben je nog op zoek naar de juiste invulling voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kant-en-Klare website

Een professionele website zonder grote investering! Verander de kleuren en lettertypes in jouw huisstijl, voeg je eigen teksten & afbeeldingen toe en voilà: jouw professionele website is klaar voor gebruik!

Website op maat

Om online zichtbaar te zijn is het hebben van een professionele website of webshop een must. Jouw ideale doelgroep moet informatie over jou, je bedrijf en jouw producten en/of diensten kunnen vinden. Laat jij een professionele website maken? Dan is het belangrijk dat deze volledig bij jou en je doelgroep past. Een website moet gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn, maar ook vormgegeven volgens de laatste standaarden en trends. Ik maak graag een professionele website voor jouw onderneming!


Onderhoud & support

Een snelle, veilige en converterende website heeft regelmatig onderhoud nodig. De website moet relevant en up-to-date blijven. Je kan zelf je website onderhouden, maar ik neem het onderhoud ook graag uit handen. Zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken en jouw website snel, veilig en converterend blijft. 


Bouwen op expertise

Met alleen een professionele website ben je er niet altijd. Een website bestaat uit diverse onderdelen. Denk aan het design, professionele foto’s, illustraties, SEO-geoptimaliseerde teksten en online marketing. Al deze onderdelen zijn essentieel voor het starten en laten groeien van je onderneming.

Door de juiste experts in te zetten creëer je een website die op alle fronten voldoet aan de wensen en doelen van je onderneming. Daarom werk ik op verzoek samen met verschillende professionals. 

Hosting & domeinregistratie

Kim & Tim - HostBoss

Tim & Kim zijn gedreven technische ondernemers die vanuit ervaring in webdevelopment zijn gestart met serverbeheer. Ze bieden een totaalpakket aan domein, hosting & e-mail.

Fotografie

Reggy van Liempd - Fotografie

Unieke en persoonlijke foto’s zijn onwijs belangrijk voor de (personal) branding van jouw onderneming. Reggy zorgt ervoor dat jouw onderneming in beeld wordt gebracht en levert de foto’s geoptimaliseerd voor jouw online doelen.

Copywriting & SEO


Maike Oosterveld – Het TekstveldMaike is een enthousiaste copywriter, gespecialiseerd in het schrijven van SEO-proof webteksten en blogs. Ook neemt zij webshop optimalisatie uit handen.

Web Analyses

Valerie van Niekerk - Web Wetenschap

Je website is live, nu is het tijd om te monitoren hoe het gaat. Valerie helpt je met alles omtrent Google Analytics en optimilisatie op basis van data en een persoonlijk dashboard.

Online advertising

Iris Pijnenburg - Nievoo Marketing

Nievoo Marketing is de perfecte partij op het gebied van online marketing en advertising. Krijg dankzij online advertising meer interactie met klanten op jouw website en vergoot je vindbaarheid.

Waarom kiezen voor MP Marketing & Branding

Het is voor ondernemers een grote stap om een professionele website te laten maken. Ik begrijp natuurlijk dat je niet zomaar een willekeurige partij inschakelt. Kies je voor mij? Dan kies je voor persoonlijk contact en ruime ervaring in online marketing, branding en webdesign.

Ik ontwerp een website die gebruiksvriendelijk is voor zowel jou als je online bezoeker. Daarnaast bied ik persoonlijke begeleiding zodat je zelf met de website aan de slag kan gaan.

Heb je professionele foto’s of teksten nodig? Of wil je starten met online advertising? Ik werk samen met professionals zodat het volledige proces van A tot Z uit handen kan worden genomen.

Anderen gingen jou al voor! Lees hieronder een aantal reviews.

Mirjam Boelhouwer
Mirjam Boelhouwer
2023-05-08
Melissa heeft mijn website gebouwd. Ik ben onwijs blij met het mooie resultaat. Ze is erg creatief en denkt goed mee. Mijn branding komt heel goed over op mijn website.
Katoen Suiker
Katoen Suiker
2023-04-25
Ik ben erg tevreden met de kant-en-klare website die ik bij Melissa heb gekocht. Ik wilde een mooie website met een makkelijk hanteerbare webshop. Melissa adviseerde de kant-en-klare website zodat ik zelf mijn eigen stijl kon integreren. Zij bouwde hierin de webshop met de gestelde eisen. Ik kon na oplevering bij haar terecht voor vragen waarmee zij mij vervolgens goed heeft geholpen. De kant-en-klare website is zeker een aanrader als je het helemaal naar je eigen wensen wil inrichten.
Vera Lotgering
Vera Lotgering
2023-04-11
Graag wilde ik een webshop die mijn label versterkt. Melissa heeft zich goed verdiept in de indentiteit van het merk en hier een custom design voor gemaakt. De website is super mooi vorm gegeven en hierbij heel gebruiksvriendelijk gebleven. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking was een feestje.
Mayke van Wetten
Mayke van Wetten
2023-03-30
Ik heb een kant en klare website bij Melissa gekocht. Deze heb ik zelf helemaal aangepast naar mijn stijl, met behulp van Melissa. Zo blij mee!
M van der Burgt
M van der Burgt
2023-03-29
Ik ben heel tevreden over Melissa. Ze is betrouwbaar, doet haar werk goed, ze is geduldig en behulpzaam. Ze communiceert prettig en weet waar ze het over heeft. Ik ben heel blij met mijn nieuwe webshop! Daarnaast heeft ze voor mij een online leeromgeving gebouwd. Het resultaat mag er zijn. Melissa heeft een mooi ontwerp gemaakt voor de website en de hele inhoud van mijn online training ingericht. Als ze iets niet weet, zoekt ze het uit en komt er altijd op terug. Verder biedt ze een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik vind haar prettig in de omgang. Super bedankt Melissa! Ik weet je te vinden als ik weer een klus voor je heb!
Verginia S
Verginia S
2023-02-26
Melissa heeft mijn website onderhanden genomen en een geweldig resultaat geleverd. Ze is professioneel, verstaat haar vak en vriendelijk om mee te werken. Ik raad haar zeker aan.
Andjalie Datadin
Andjalie Datadin
2022-10-17
Melissa is een capabele en betrouwbare websitebouwer. Ze luistert naar je wensen en van daaruit bouwt ze een kwaliteitsvolle en mooi website. Dank Melissa voor het creëren van mijn mooie website.
kimberley haasbeek
kimberley haasbeek
2022-08-26
Ik ben super blij met Melissa. Mijn website ziet er mooier uit dan ik had durven hopen. Melissa denkt goed mee, komt zelf met goede ideeën en weet heel goed jouw wensen te vertalen in een resultaat.
Heidi Vergeer
Heidi Vergeer
2022-05-10
Ik vind het samenwerken met Melissa heel fijn! Ze heeft veel werk uit handen genomen (nieuwe website, ticketsysteem uitgezocht en ingebouwd, nieuwe hosting etc) Ben heel blij met de nieuwe website en het ticketsysteem. Melissa denkt mee, legt alles goed uit en is flexibel. En daarnaast ook gewoon een leuk mens! Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken.
Lena Evora
Lena Evora
2022-04-26
Melissa is een ondernemer die haar vak verstaat. Door de juiste vragen te stellen, wist zij in een korte tijd mijn wensen en onduidelijkheden helder te krijgen. Vervolgens heeft zij dit vertaald naar een site die inhoudelijk bij mij past met de juiste technische aspecten. Melissa is deskundig, heeft een zeer prettige communicatiewijze en komt haar afspraken op tijd na. Een specialist die haar vak verstaat en die ik zeker aanraad aan iedereen die toe is aan de next level, namelijk het professionaliseren van de business!
Vera | Venus & Aphrodite
Vera | Venus & AphroditeWebsite op maat
Lees verder
"Graag wilde ik een webshop die mijn label versterkt. Melissa heeft zich goed verdiept in de indentiteit van het merk en hier een custom design voor gemaakt. De website is super mooi vorm gegeven en hierbij heel gebruiksvriendelijk gebleven. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking was een feestje."
Jasper & Louise | EIBER BIER
Jasper & Louise | EIBER BIERWebsite op maat
Lees verder
"Het werken met Melissa was heel erg fijn! Ze heeft ons geholpen met het opzetten van een mooie website in WordPress, iets waar ik helemaal geen verstand van had. Met behulp van haar en haar geduld is het gelukt om tot een prachtige nieuwe website te komen! Dankjewel Melissa voor de fijne samenwerking!"
Marjolein | Levensverbinding
Marjolein | LevensverbindingWebshop & Online leeromgeving
Lees verder
"Ik ben heel tevreden over Melissa. Ze is betrouwbaar, doet haar werk goed, ze is geduldig en behulpzaam. Ze communiceert prettig en weet waar ze het over heeft. Ik ben heel blij met mijn nieuwe webshop! Daarnaast heeft ze voor mij een online leeromgeving gebouwd. Het resultaat mag er zijn. Melissa heeft een mooi ontwerp gemaakt voor de website en de hele inhoud van mijn online training ingericht. Als ze iets niet weet, zoekt ze het uit en komt er altijd op terug. Verder biedt ze een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik vind haar prettig in de omgang. Super bedankt Melissa! Ik weet je te vinden als ik weer een klus voor je heb!"
Lèna | Lèna Evora
Lèna | Lèna EvoraWebsite op maat & Onderhoud
Lees verder
"Melissa is een ondernemer die haar vak verstaat. Door de juiste vragen te stellen, wist zij in een korte tijd mijn wensen en onduidelijkheden helder te krijgen. Vervolgens heeft zij dit vertaald naar een site die inhoudelijk bij mij past met de juiste technische aspecten. Melissa is deskundig, heeft een zeer prettige communicatiewijze en komt haar afspraken op tijd na. Een specialist die haar vak verstaat en die ik zeker aanraad aan iedereen die toe is aan de next level, namelijk het professionaliseren van de business!"
Vorige
Volgende

Vraag jouw kant-en-klaar website nu aan!

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.