Melissa Peelen

Contact

Wil jij met een professionele website online beter zichtbaar zijn, je expertise online overbrengen en tegelijkertijd beter gevonden worden door potentiële klanten? Dan hoor ik graag van jou!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over mijn diensten? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct bellen of e-mailen via de onderstaande contactgegevens. 

Mirjam Boelhouwer
Mirjam Boelhouwer
2023-05-08
Melissa heeft mijn website gebouwd. Ik ben onwijs blij met het mooie resultaat. Ze is erg creatief en denkt goed mee. Mijn branding komt heel goed over op mijn website.
Katoen Suiker
Katoen Suiker
2023-04-25
Ik ben erg tevreden met de kant-en-klare website die ik bij Melissa heb gekocht. Ik wilde een mooie website met een makkelijk hanteerbare webshop. Melissa adviseerde de kant-en-klare website zodat ik zelf mijn eigen stijl kon integreren. Zij bouwde hierin de webshop met de gestelde eisen. Ik kon na oplevering bij haar terecht voor vragen waarmee zij mij vervolgens goed heeft geholpen. De kant-en-klare website is zeker een aanrader als je het helemaal naar je eigen wensen wil inrichten.
Vera Lotgering
Vera Lotgering
2023-04-11
Graag wilde ik een webshop die mijn label versterkt. Melissa heeft zich goed verdiept in de indentiteit van het merk en hier een custom design voor gemaakt. De website is super mooi vorm gegeven en hierbij heel gebruiksvriendelijk gebleven. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking was een feestje.
Mayke van Wetten
Mayke van Wetten
2023-03-30
Ik heb een kant en klare website bij Melissa gekocht. Deze heb ik zelf helemaal aangepast naar mijn stijl, met behulp van Melissa. Zo blij mee!
M van der Burgt
M van der Burgt
2023-03-29
Ik ben heel tevreden over Melissa. Ze is betrouwbaar, doet haar werk goed, ze is geduldig en behulpzaam. Ze communiceert prettig en weet waar ze het over heeft. Ik ben heel blij met mijn nieuwe webshop! Daarnaast heeft ze voor mij een online leeromgeving gebouwd. Het resultaat mag er zijn. Melissa heeft een mooi ontwerp gemaakt voor de website en de hele inhoud van mijn online training ingericht. Als ze iets niet weet, zoekt ze het uit en komt er altijd op terug. Verder biedt ze een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik vind haar prettig in de omgang. Super bedankt Melissa! Ik weet je te vinden als ik weer een klus voor je heb!
Verginia S
Verginia S
2023-02-26
Melissa heeft mijn website onderhanden genomen en een geweldig resultaat geleverd. Ze is professioneel, verstaat haar vak en vriendelijk om mee te werken. Ik raad haar zeker aan.
Andjalie Datadin
Andjalie Datadin
2022-10-17
Melissa is een capabele en betrouwbare websitebouwer. Ze luistert naar je wensen en van daaruit bouwt ze een kwaliteitsvolle en mooi website. Dank Melissa voor het creëren van mijn mooie website.
kimberley haasbeek
kimberley haasbeek
2022-08-26
Ik ben super blij met Melissa. Mijn website ziet er mooier uit dan ik had durven hopen. Melissa denkt goed mee, komt zelf met goede ideeën en weet heel goed jouw wensen te vertalen in een resultaat.
Heidi Vergeer
Heidi Vergeer
2022-05-10
Ik vind het samenwerken met Melissa heel fijn! Ze heeft veel werk uit handen genomen (nieuwe website, ticketsysteem uitgezocht en ingebouwd, nieuwe hosting etc) Ben heel blij met de nieuwe website en het ticketsysteem. Melissa denkt mee, legt alles goed uit en is flexibel. En daarnaast ook gewoon een leuk mens! Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken.
Lena Evora
Lena Evora
2022-04-26
Melissa is een ondernemer die haar vak verstaat. Door de juiste vragen te stellen, wist zij in een korte tijd mijn wensen en onduidelijkheden helder te krijgen. Vervolgens heeft zij dit vertaald naar een site die inhoudelijk bij mij past met de juiste technische aspecten. Melissa is deskundig, heeft een zeer prettige communicatiewijze en komt haar afspraken op tijd na. Een specialist die haar vak verstaat en die ik zeker aanraad aan iedereen die toe is aan de next level, namelijk het professionaliseren van de business!

Vraag jouw kant-en-klaar website nu aan!

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.