Melissa Peelen

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Website support en website support abonnementsvorm

 1. Algemeen

1. Melissa Peelen- Online Zichtbaarheid gevestigd te Nieuwegein. Het Kvk-nummer van Melissa Peelen: 76807231. 

2. Het BTW-nummer van Melissa Peelen is NL003117135B04  

3. Definities:

 • Algemene voorwaarden zijn de uitgangspunten die gelden ten aanzien van de bedrijfsvoering en dienstverlening van Melissa Peelen – Online Zichtbaarheid.
 • Opdrachtnemer is Melissa Peelen.
 • Opdrachtgever is een onderneming die Melissa Peelen – Online Zichtbaarheid aanstelt ten uitvoering van hetgeen dat men overeengekomen is.
 • Online Website Support: Onder Online Website Support verstaan we alle ondersteunende diensten die via elektronische communicatiekanalen worden geboden, met als doel het oplossen van problemen en het bieden van technische assistentie voor websites en gerelateerde online diensten.
 • Abonnementsvormen: Onder abonnementsvormen verstaan we een overeenkomst waarbij de klant zich verbindt om regelmatig een vast bedrag te betalen in ruil voor toegang tot een dienst van Melissa Peelen – Online Zichtbaarheid. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks, per kwartaal of jaarlijks zijn. 
2. Omvang van de Dienst
 • Support Kanalen: De dienst wordt geleverd via e-mail, telefoon, live chat, of andere digitale communicatiekanalen die specifiek zijn aangegeven door Melissa Peelen.
 • Beschikbaarheid: Online Website Support is beschikbaar tijdens de openingstijden die zijn gepubliceerd op deze website. Buiten deze tijden om kunnen aanvragen worden ingediend via e-mail, die dan de volgende werkdag worden behandeld.

 

3. Service Level Agreement (SLA)
 • Reactietijd: Melissa Peelen streeft ernaar om binnen 24 uur na ontvangst van een supportverzoek te reageren.
 • Oplossingstijd: De tijd benodigd om een probleem op te lossen kan variëren afhankelijk van de complexiteit en aard van het probleem. Melissa Peelen zal een geschatte tijdspanne geven na initiële evaluatie van het probleem.
 • Uitvoering: De uitvoering zal in de meeste gevallen worden gedaan door Melissa Peelen. Echter kan het voorkomen dat, bij drukte of andere oorzaken, e-mailberichten worden beantwoord door een waarnemende uitvoerder. 

 

4. Verplichtingen van de Klant
 • Informatievoorziening: Klanten zijn verplicht accurate en volledige informatie te verstrekken met betrekking tot de problemen die zij ondervinden.
 • Samenwerking: Klanten dienen samen te werken met het supportteam en tijdig toegang te verlenen tot alle benodigde informatie en middelen.

 

5. Beperkingen
 • Gebruik van Website Support abonnementsvorm: De Online Website Support abonnementen zijn beschikbaar voor klanten met een geldig samenwerkingscontract of bij aankoop van een kant-en-klare website bij Melissa Peelen. 
 • Exclusie van diensten: De support dekt geen problemen veroorzaakt door externe factoren zoals, maar niet beperkt tot, hosting problemen, derde partij software fouten, of klant-eigen aanpassingen die niet conform de standaardinstellingen zijn. 
 • Extra functionaliteiten en maatwerk: Het laten bouwen van extra functionaliteiten of maatwerk opties zijn niet inbegrepen in het standaard abonnement. 

 

6. Tarieven
 • Kosten: Kosten voor Online Website Support worden vooraf gecommuniceerd en zijn afhankelijk van het type servicecontract dat is afgenomen. Daarnaast kunnen kosten van toepassing zijn voor diensten die niet binnen de standaard support voorwaarden vallen. Hierover wordt je ten alle tijden geïnformeerd. 

 

7. Wijzigingen in Voorwaarden
 • Melissa Peelen behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de Online Website Support op elk moment aan te passen. Dergelijke wijzigingen zullen effectief zijn na publicatie van de gewijzigde voorwaarden op onze website.
 • Deze aanvullende voorwaarden vormen een aanvulling op de algemene voorwaarden van Melissa Peelen – Online Zichtbaarheid. In het geval van conflicten tussen de algemene voorwaarden en deze aanvullende voorwaarden, hebben de aanvullende voorwaarden voorrang. 
 • Door gebruik te maken van de Online Website Support, gaat de klant akkoord met deze aanvullende voorwaarden. Wij raden onze klanten aan deze voorwaarden regelmatig te herzien om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.Vraag jouw kant-en-klaar website nu aan!

Vraag hier website onderhoud en/of support aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Waar ben je naar op zoek?

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties kunnen op een later moment toegevoegd worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ontvang een offerte op maat!

Aantal pagina's op de website
Extra functionaliteiten

Op werkdagen binnen 48 uur een offerte!

*De offerte is op basis van de aangegeven specificaties. Extra opties, functionaliteiten en/of pagina's uitgesloten kunnen op een later moment toegevoegd worden.